About

Bij Micromacrodesign staat de gebruiker centraal. Om een ruimte te ontwerpen die nauw bij de gebruiker aansluit moet je in hun schoenen kunnen stappen en realistisch blijven over de kaders van het ontwerp. Daarom begint het ontwerp proces bij ons met luisteren. We blijven gedurende het hele ontwerpproces in gesprek met de opdrachtgever en de gebruikers. Zo halen we veel informatie boven water, creëren we een draagvlak en bouwen we een relatie op met alle betrokkenen.

Bij Micromacrodesign is geen opdracht te klein of te groot. Onze projecten omvatten nieuwbouw en renovaties in uiteenlopende sectoren, waaronder de gezondheidszorg, particuliere woningen, commercieel vastgoed. Heb je ruimtelijk advies nodig voor een klein studio, bij de invulling van een stuk vastgoed of zorgwoning met ingewikkeld en kwetsbaar doelgroep? We denken graag met u mee. 

We staan stil bij onderwerpen zoals programma, functionaliteit, haalbaarheid maar ook huiselijkheid en beleving. De tastbare dingen die we zien zoals materiaal, kleur en licht maar ook dingen die minder aanwijsbaar maar wel ontwerpbaar zijn zoals sfeer en intimiteit.

Op micromacrodesign.nl vindt u een aantal voorbeeld projecten. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen:

+31 (0)20 341 96 96

niloefar@micromacrodesign.nl